Onze honden

Border Collie & Shetland Sheepdog

Onze honden

Wenst u graag meer info over onze honden dan kan u altijd contact met ons opnemen!

Sara °12/07/2004 kruising American Stafford

Ons Saartje, een kruising Staffordje dat ik uit het asiel bij mij genomen heb sinds 2006. Op de dag van vandaag is zij gewoon een huishondje, die zich bezighoudt met het opvoeden van het jongere geweld in huis! Met haar heb ik vroeger flyball gelopen. Saartje heeft het moeilijk in de omgang met vreemde honden, maar binnen ons roedel accepteert zij iedereen.

Jessie °2/09/2004 Shetland Sheepdog

Na het overlijden van Yanner wou ik niet onmiddellijk een nieuwe pup, ik dacht misschien is een herplaatserke wel iets voor mij. Na 4 maanden het internet te hebben afgeschuimd had ik haar gevonden. Samen hebben we enkele sporten, zoals Dog Dance en gehoorzaamheid beoefend, maar Jessie vond dit allemaal maar niets... zij is een typisch huis-, tuin- en keukenhondje en ze vind dat deze rol haar heel goed ligt :-))

Samen met een hoop knuffels!

Enya °2/02/2005 Border Collie

Enya, mijn allereerste border collie, van haar heb ik heel veel geleerde, want voor mijn eerste te zijn, was zij niet van de makkelijkste! Ze is heel erg slim, snel is ze met verschillende oefeningen weg. Ze is erg aanhankelijk en als ze voor me kan werken... tja, ze doet niets liever! Samen met haar heb ik al verschillende mooie prijzen in ontvangst mogen nemen in dog dance, gehoorzaamheid en flyball. Mijn kleine meisje loopt nog steeds op haar 12 jaar actief mee in de sport van haar leven, Flyball! Deze mooie prachtige kleine meid, ik zou ze voor geen goud willen missen!

 

Nio °16/04/2009 Shetland Sheepdog

Nio heeft mij verliefd gemaakt op dit ras. Lief, aanhankelijk, vriendelijk en een sportieve hond, dit alles vind ik terug in "mijn speciaal ventje"! Samen zijn we jaren actief geweest in de gehoorzaamheid en flyball, helaas wegens een schouderblessure moeten we deze sport opgeven en gaan we ons wat toeleggen op de Hoopers Agility, waarbij er geen sprongen moeten genomen worden.

 

HD = B1

 

Jaron °12/05/2010 Border Collie

Jaron een heel aanhankelijke hond, hij is dol op knuffelen!! Hij is iets terughoudend

wanneer hij je niet kent, maar dit gaat snel voorbij. Een karakter uit de duizend!

Aandachtig tijdens werken en snel met elke nieuwe oefening weg. Jaron is actief in flyball.

 

HD = B1 ED = 0/0 SD = 0/0, L.O.S.H. 1077241, DNA code : Progenus n°: 111555, CEA/PRA: vrij (2014), CEA/CH DNA-TNS DNA-CL DNA-MDR1 DNA : Normal, Gonioscopie : minder dan 25 %, Socialisatietest = Geslaagd, Fokcertificaat : ja

Liam °16/06/2012 Border Collie

Liam is een rustig ventje, houdt van de aanwezigheid van mensen en wil altijd graag overal bij zijn en knuffelen. Hij is ook actief in flyball en samen zijn we ook gestart met Hoopers Agility, iets waar hij wel weg van is!

 

HD = B1 ED = 0/0 SD = 0/0, L.O.S.H. 1113890, DNA code : Progenus n°: 223227, CEA/PRA: volgt, CEA/CH DNA-TNS DNA : Normal via ouders, CL DNA-MDR1 DNA-IGS-Gonioscopie: volgt, Socialisatietest = geslaagd, Fokcertificaat : ja

Nisha °16/02/2014 Border Collie

Dreaming of You Nisha werd geboren uit de werkcombinatie van Jaydee en Never Never Land L' Clean Run. De korte tijd die zij nu al bij ons is, merken we al heel goed dat zij een hevig gevalleke is! Een echt varkentje... Nieuwe mensen leren kennen vind ze gewoon het einde. Nisha woont bij mijn vriendin Sofie. Zij zal haar opvoeden en samen gaan ze gehoorzaamheid en flyball beoefenen. En ik dank hier ook graag Sofie uit de grond van mijn hart dat zij Nisha een goede thuis wil geven.

Phelan °27/10/2013 Shetland Sheepdog

Phelan is Keltisch en betekent ' Kleine Wolf', hij heeft een moeilijke start meegekregen, ik mocht van Geraldine bij de geboorte aanwezig zijn, waarvoor ik haar nog eens extra wil bedanken ;o) Hij woog amper 100 gr, hierdoor ging het nogal wat moeilijk om bij mama te drinken en werd hij zijn eerste levensweek wat bijgevoederd. Het heeft toch wel eventjes op het randje geweest voor hem... Maar nu is het een knappe kleine jongen geworden. Het ventje begint nu al grote kuren te vertonen!! Phelan loopt ook flyball.

Pax °18/07/2017 PomChi

Pax is het hondje van ons mama, al lang wou ze graag terug zo een hondje als welk ze vroeger had bij haar ouders. En zo kwamen we na een tijdje zoeken bij Pax uit. Pax zijn mama is een zwart pomeriaantje en zijn papa een bruine chihuahua. 't Is een hevig ventje, we zullen er veel plezier mee beleven!!

N'Kai °26/09/2014 Border Collie

N' Kai is een zoon van mijn reu Jaron, die ik aangehouden heb uit zijn eerste nest met Lotus. N'Kai heeft een zacht karakter, is heel aanhankelijk, speels en staat altijd klaar om te werken. Na het behalen van zijn gehoorzaamheidsbrevet zijn we gestart met Flyball, aan deze opleiding is hij nu bezig. Ook zijn we gestart met een nieuwe sport namelijk Treibball, deze sport doet N'Kai met heel veel enthousiasme! We zullen hierin ook onze eerste wedstrijden opstarten in 2017.

 

HD = A ED = 0/0 SD = 0/0

Copyright 2014 - From Shayans Angels Alle rechten voorbehouden.